Home » » Sinopsis Filem Senario Ops Pocot

Sinopsis Filem Senario Ops Pocot


Sinopsis Senario The Movie Ops Pocot:- Senario The Movie Ops Pocot mengisahkan tentang 3 lelaki yang berlainan. Masing-masing mempunyai karakter yang pasif dan sentiasa ditindas oleh orang sekeliling mereka. Azli seorang pemuda yang masih bujang dan bekerja sebagai pengawal keselamatandi sebuah pasaraya. Azli seorang yang mudah penat danmudah tertidur dalam apa keadaan sekalipun. Mazlan seorang pemuda yang penakut dan bekerja di sebuah syarikat swasta. Beliau selalu dibuli oleh rakan sekerjanya malah sejak kecil lagi dia menjadi mangsa buli rakan-rakannya.Wahid pula seorang yang pendiam dan bekerja di sebuah agensi membekalkan pekerja-pekerja asing. Sikap mereka itu memebuatkan ketua mereka mengambil langkah memasukkan mereka ke kem motivasi yang dikendalikan oleh Ikatan Relawan Malaysia (RELA).


Tujuan utama ketua masing-masing mendaftarkan mereka adalah untuk membantu dalam mengubah cara hidup mereka. Ketika di kem motivasi tersebut, mereka turut berkenalan dengan Hairi, Bob, dan Maman. Turut sama terlibat dalamkem ini ialah Azie, Mala, dan Ann. Sepanjang penglibatan mereka dalam kem motivasi ini, mereka dilatih oleh seorang bekas pesara askar iaitu Pak Bad yang sememangnya terkenal dengan sikap bengis dan garangya. Berbagai kisah lucu yang terjadi sepanjang penglibatan mereka menyertai kem RELA ini. Bermula dengan latihan yang teruk oleh Pak Bad serta kenakalan Bob, Maman, Ad dan Hairi sehinggalah ke bibit-bibit cinta diantara Azie, Mala, dan Ann terhadap Azli, Mazlan, dan juga Wahid. Adakah kem motivasi ini berjaya mengubah sikap mereka atau sebaliknya?



Tajuk Filem:
Senario The Movie Ops Pocot
Pengarah:
Ismail bob Hashim
Penerbit:
Metrowealth Movies Production Sdn. Bhd.
Dipawagam:
21 Julai 2011
Pelakon Senario The Movie Ops Pocot:
Azlee Senario
Mazlan Pet Pet
Wahid Senario
Diana Amir
Mas Muharni
Kamal Adli


21 comments:

  1. saya nak awak boleh shazana? hehe

    ReplyDelete
  2. by part xde kerrr????

    ReplyDelete
  3. transformer dark of the moon tak de ke yang movie

    ReplyDelete
  4. x bleh tgk pun senario ops pocot ni

    ReplyDelete
  5. nk tgk captain america....huhu

    ReplyDelete
  6. nk tgk captain amerika???? ni web site dia.... www.mediafiremovie.org/tag/2011

    ReplyDelete
  7. lembab ya nk nengok movie nie
    uu....huhuhu

    ReplyDelete
  8. pahal xley tgok ! grrr !

    ReplyDelete
  9. best gak blog nieh

    ReplyDelete
  10. Nur Kasih The full movie tk der ke?

    ReplyDelete
  11. selamat..berpose

    ReplyDelete
  12. x leh tengok pon.....senario opps pocot ni grrrrr....

    ReplyDelete
  13. tengok web ni www.amirulnan.webs.com

    ReplyDelete
  14. TQ saya dunload dh ...nt nk tgk kalau bos tkde..terima kasih

    ReplyDelete
  15. asal bila tgk vidio nie lambat je browsing...x best la camnie

    ReplyDelete
  16. nape tak boleh na download pkai youtube downloader eak?? dulu buleh..

    ReplyDelete
  17. npewr x leh tngok nieyhh! ! !
    seram nieyh...

    ReplyDelete